Steeds meer mensen kiezen voor de luxe ervaring van een wellness ruimte in huis. Ook bij Bouwton kunt u terecht voor deze beleving. Whirlpool, stoomcabines, sauna’s en sunshowers kunnen deze ruimte

Whirlpool

Een mooi ligbad uitgerust met een hoogwaardig whirlpool systeem die het lichaam ontspant en / of zacht masseert. De Wellness whirlpool systemen kunnen op bijna alle inbouwbaden en een aantal vrijstaande baden. Van comfortable rechthoekige jacuzzi's, diepe ronde jacuzzi's of zelfs ergonomische bubbelbaden behoren tot de mogelijkheden.

Sauna

Een eigen sauna, een plekje om heerlijk te ontspannen en de drukte van alledag even te vergeten. U kunt uw sauna compleet aanpassen naar uw eigen wensen en afmetingen en daarmee is een sauna in bijna ieder huis te plaatsen. Van de traditionele Finse sauna tot een infrarood cabine kunt u bij ons terecht.

Stoomcabine

Ontspan uw lichaam en geest door te stomen in uw eigen stoomcabine. Niet alleen is het nemen van een stoomcabine ontspannend, ook is de warmte goed voor de weerstand en helpt het de afvoer van afvalstoffen. De bloedcirculatie krijgt een boost en verminderd pijnklachten. De cabines zijn uit te breiden met functies zoals aromatherapie en lichttherapie.

Sunshower

De Sunshower, een uniek stukje wellness in uw eigen badkamer. De Sunshower biedt u warmte en weerstand en is er daarnaast voor elke badkamer in een passend model. Wilt u meer te weten komen over over de Sunshower? Breng een bezoek aan onze showroom, ontvang meer informatie over de Sunshower en ontdek samen met een van onze specialisten hoe een Sunshower precies werkt.